Ceva în Apă

Te-ai întrebat vreodată cât de departe poți merge într-o situație limită? După ce citești ”Ceva în apă”, e posibil să o faci.

“Ceva în apă” este o carte care m-a ținut în suspans și care m-a făcut să citesc până târziu în noapte, de nerăbdare să aflu ce se întâmplă în continuare. Asta nu mi s-a mai întâmplat de ceva timp. Deși este cartea de debut a autoarei Catherine Steadman (actrița din ”Downtown Abbey”), mi-a plăcut foarte mult cum e construită acțiunea și cum sunt dezvăluite treptat detalii  menite să te țină în “priză”. Un thriller ”corect” aș putea adăuga, pe care îl puteți cumpăra chiar și online, inclusiv de la editura Nemira.

Este o poveste incitantă, care ne arată cum se schimbă vieți pornind de la o întâmplare banală. Povestea te prinde încă de la prima pagină, unde apare întrebarea: ”Te-ai întrebat vreodată cât îți ia să sapi un mormânt?”. Ne dezvăluie apoi treptat cum ajungem de la ”cuplul perfect” la ”crima perfectă”. Personal, pe mine m-a făcut să mă întreb cât de departe aș fi dispusă să merg în anumite situații. De fapt, nu neapărat dispusă, cât capabilă.

Mi-a plăcut foarte mult și povestioara de la care spune autoarea că a pornit idea romanului și pe care o găsiți aici: https://hello-sunshine.com/post/what-inspired-catherine-steadman-to-write-something-in-the-water?fbclid=IwAR0JqZHEADpQvvXQ0W5pKK0nYtMZ9BfI6C2d_a1b8glNJJPnOlud7LaSqeM.

Am aflat chiar că au fost deja cumpărate drepturile de ecranizare ale romanului de către Hello Sunshine, compania deținută de Reese Whiterspoon așa că aștept nerăbdătoare și entuziasmată să văd filmul. Dacă va fi pe modelul serialului ”Marile minciuni nevinovate”, inspirat tot după o carte și produs de aceeași companie, e clar că îmi va plăcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *