Te iubesc orice-ai face

Carte pentru copii scrisă de Ioana Chicet Macoveiciuc și ilustrată de Lavinia Trifan

„Te iubesc orice-ai face” este una dintre noile cărți pe care i le-am luat micuței mele pentru a fi citite inainte de somn.

Entuziasmată, i-am povestit pe scurt despre ce e vorba:

-Cartea aceasta este cu o fetiță foarte curioasă pe nume Ema.

-Cum adica „foarte curioasă”?

-Adică vrea să știe foarte multe lucruri și face diverse experimente: testează mâncarea cățelului, scoate hăinuțele din dulap, pune mânuța pe ceva fierbinte deși mama ei o avertizează că e periculos și multe altele. După fiecare boroboață însă, vrea să știe dacă mami o iubește încă.

-Păăăăiiii, și eu te iubesc. Dar eu nu am cățel și nu am mâncat din mâncarea lui, iar boabele pe care le pune Sanda (n.r. vecina de la parter) pisicuțelor de la bloc, miroase taaaare urât. Iac!

-Dar nu e despre tine, ci despre o altă fetiță.

-Cum spuneai ca o cheamă? Tot Diana?

-Nu, mama, o cheamă Ema pe fetița din carte.

-Dar și eu mai fac boroboațe. Mă iubești mereu?

-Mereu mereu. Până la cer și înapoi de o mie de ori.

-Haide, citește-mi și îmi mai citește si tati diseară la somn că vreau să știu ce face fetița asta. Codoasă ziceai că e?

I-am citit și ne-am adus aminte râzând și de momente când Di a făcut propriile experimente. I-a citit-o și tati de câteva zeci de ori și de fiecare dată, Di trage noi concluzii și ne explică cum se simte ea când face boroboațe și când simte că o iubim orice s-ar întâmpla.

Te iubesc orice-ai face, indiferent de vârstă

E o carte care aduce bucurie și speranță tuturor din familie, de la mic la mare. O carte care ne învață pe toți că cel mai important e să ne iubim și să știm că indiferent de situație, suntem aici unul pentru altul. Te iubesc orice-ai face este o carte despre dragostea neconditionată.

Am descoperit cărțile Ioanei Chicet-Macoveiciuc de curând și abia aștept să le citim pe toate. Găsiți pe site-ul ei mai multe detalii despre cum puteți cumpăra cărțile și lista lor completă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *